Micuţele luptătoare de la CSS Reşiţa, pe prima treaptă a podiumului la Costineşti!

luptatoare la Costinesti

Finalele Campionatelor Naţionale Individuale de lupte pentru juniori mici se desfăşoară în perioada 7-12 septembrie la malul mării, pe plaja de la Costineşti. Anul acesta, regulile s-au schimbat din cauza pandemiei: tinerele speranţe ale luptelor româneşti se întrec, în premieră, în cadrul unor probe de aptitudini specifice, pe trasee aplicative, pentru a evita contactul direct.

Deşi competiţia desfăşurată sub această formă reprezintă o noutate absolută, cei mici sunt încântaţi, iar reşiţenii prezenţi au cucerit deja primele medalii. Fetiţele de la CSS Reşiţa au luat locul I pe cluburi, iar trei dintre ele au devenit campioane naţionale, anunţă profesorul Florin Dinţă.

„Am avut un început foarte bun la juniorii mici, ne bucurăm că avem deja trei fetiţe campioane la lupte feminine, traseu aplicativ. Andrada Dinţă, de la CSM Reşiţa, a ieşit campioană naţională la 24 de kg, iar de la CSS Reşiţa avem două campioane naţionale: Denisa Pintiliciuc, la 26 kg, şi Raluca Ionişcu, la 57 de kg. Fetiţele noastre ne-au făcut o surpriză foarte plăcută, şi ne bucurăm că la feminin CSS Reşiţa a obţinut locul I pe cluburi. Pentru mine, personal, bucuria e şi mai mare, deoarece Andrada, fetiţa mea, a devenit campioană. Îi plac luptele, se vede că aşchia n-a sărit departe de trunchi. De asemenea, la băieţi, Enache Eduard, de la CSS Reşiţa, a cucerit o medalie de bronz la categoria 47 de kg. Sportivii reşiţeni sunt pregătiţi de antrenorul emerit Adrian Dacica şi de mine. Ţin să mulţumesc cluburilor CSS şi CSM Reşiţa pentru susţinerea financiară”, a precizat profesorul Florin Dinţă, coordonatorul delegaţiei reşiţene.

Competiţia de pe Litoral continuă, cu o mulţime de reşiţeni candidaţi la medalii. (Foto: fb Florin Dinţă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + 17 =