Gruparea ACS Banat Girls, pusă într-o situaţie imposibilă înaintea jocului de la Odorhei

După duşul rece din etapa inaugurală a Ligii I, fotbalistele grupării ACS Banat Girls strâng rândurile şi se pregătesc pentru cel de-al doilea examen al sezonului. Nou-promovata din Reşiţa are o misiune foarte dificilă şi în runda din acest weekend: fetele din Banat vor evolua pe terenul formaţiei Vasas Femina Odorhei, ocupanta locului patru în sezonul trecut. Confruntat cu serioase probleme de efectiv, antrenorul bănăţencelor, Daniel Amariei, speră să recupereze cele cinci jucătoare care au fost testate pozitiv înaintea meciului cu Fortuna Becicherecu Mic. O nouă testare, care va confirma sau va infirma rezultatele de săptămâna trecută, este programată mâine, 9 septembrie.

“Ne pare rău că nu am putut testa din nou fetele înainte de meciul cu Fortuna, pentru că am aflat rezultatul destul de târziu. Cele cinci jucătoare se simt bine, nu au simptome. Conform protocolului, au fost la UPU, li s-au făcut analize, sunt perfect OK, sunt izolate aici, în Reşiţa, comunicăm cu ele telefonic şi sperăm să fie o eroare de testare. Potrivit protocolului, refacem testările la 7 zile, vom vedea atunci rezultatele. Din păcate, problema aceasta ne-a luat prin surprindere, pentru că am rămas doar cu 13 jucătoare. Am terminat meciul contra Fortunei cu doi portari în teren, am introdus în teren portarul de rezervă ca jucătoare de câmp. A fost foarte greu să ducem meciul 90 de minute, pentru că adversarele au avut o condiţie fizică foarte bună. Mă bucur totuşi că nu avem nicio accidentare, suntem la limită cu cele 13 jucătoare avute la dispoziţie, şi vedem ce va fi. Ne aşteaptă din nou un meci foarte greu la Odorhei. Din păcate, n-am avut foarte multă baftă la tragerea la sorţi, era mult mai bine să debutăm cu o victorie, altul era moralul echipei, dar sunt 100% convins că fetele vor trece cu bine peste acest moment greu”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

Dacă vor fi în regulă după testarea din această săptămână, cele cinci fotbaliste ar putea evolua în următorul meci. Din păcate, ACS Banat Girls se confruntă cu o nouă conjunctură nefavorabilă: adversara din etapa a doua, Vasas Femina Odorhei, a solicitat Federaţiei devansarea partidei cu reşiţencele. Astfel, jocul programat iniţial pe 12 septembrie ar urma să aibă loc cu o zi mai devreme, adică vineri, 11 septembrie, de la ora 11.00. În acest caz, lucrurile se precipită, pentru că rezultatele testărilor ar urma să fie cunoscute abia joi, când lotul ACS Banat Girls ar fi deja pe drum. Oficialii grupării reşiţene au contestat la Federaţie decizia devansării partidei. (Foto: Miruna Mihancea)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =