Mărşăluitorii reşiţeni se pregătesc pentru primul examen al toamnei: Naţionalele de 20 de km

Campionatul Naţional de Marş 20 km pentru seniori, tineret şi juniori, prima competiţie majoră adresată mărşăluitorilor după pandemie, se va desfăşura sâmbătă, 12 septembrie, pe stadionul “Iolanda Balaş Soter” din capitală. La marea competiţie vor fi prezenţi, ca în fiecare an, şi mărşăluitorii de la CS Universitatea şi CS Municipal Reşiţa. Sportivii pregătiţi de tehnicienii Octavian Măzăran, Gheorghe Ardeleanu şi Marius Cocioran s-au pregătit în ultima perioadă în cantonamentul de la Buziaş. “Sperăm să reedităm performanţele din ultimii ani”, spune Octavian Măzăran, directorul Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa.

“Reşiţa va participa cu două echipe de seniori, una la băieţi şi una la fete, precum şi cu o echipă de tineret, la băieţi. Echipa masculină de seniori va fi formată din Marius Cocioran, Narcis Mihăilă şi Atila Balogh, iar echipa feminină de senioare le va avea în componenţă pe Mihaela Puşcaşu, Lăcrămioara Căruceriu şi Loredana Cocoş. Echipa de tineret va fi formată din Remus Rădoi, Ionuţ Pleşu şi Samuel Poliţă. Toţi cei nouă reprezentanţi ai Reşiţei vor participa atât la individual, cât şi în competiţiile pe echipe. Ca şi în ceilalţi ani, ne dorim să aducem cât mai multe medalii pentru oraşul nostru, şi în acelaşi timp sperăm să ne păstrăm titlurile de campioni naţionali individuali şi pe echipe, dacă se poate, atât la băieţi, cât şi la fete. După încheierea stării de urgenţă, sportivii noştri au avut parte de un cantonament prelungit în staţiunea Buziaş, unde a avut loc pregătirea pentru Naţionale”, a precizat Octavian Măzăran, directorul Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa.

Din cauza pandemiei, Campionatele Naţionale de 20 km marş se vor desfăşura, în premieră, doar pe stadion. Concret, mărşăluitorii vor parcurge 50 de ture pe stadion, în locul celor 20 de ture pe şosea din anii anteriori.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =