Luptătorii Centrului Naţional de juniori mici de la Reşiţa reiau mâine pregătirile

lupte 5

Centrul naţional olimpic de lupte cadeţi urma să dea startul pregătirilor la începutul acestei săptămâni, în data de 21 septembrie, dar reunirea a fost amânată până pe 26 septembrie. Decizia a fost luată pentru ca toţi sportivii cooptaţi în lot să aibă timpul necesar pentru efectuarea testelor COVID. Fiecare luptător a avut obligaţia de a face testul în oraşul său, precizează Florin Dinţă, antrenor în cadrul centrului olimpic.

„Motivul amânării reunirii pentru data de 26 este acela că toţi copiii trebuie să facă testul COVID pentru a reintra în Centrul olimpic de la Reşiţa. Am venit imediat după competiţie, iar timpul a fost efectiv foarte scurt, deoarece fiecare sportiv a trebuit să-şi facă programarea la testare în oraşul unde locuieşte. Şi, ca să nu facem reîntregirea colectivului pe rând, am căzut de acord, împreună cu Federaţia Română de Lupte şi cu colegul Adrian Dacica, să revină toţi în data de 26 septembrie. Testele sunt OK, toate sunt negative, copiii vor reintra sâmbătă în centru. În lotul naţional de la Reşiţa sunt cooptaţi 12 sportivi, între care se află şi cinci reşiţeni, trei de la CSM şi doi de la CSS Reşiţa. De la Clubul Municipal îi amintesc pe Gabriel Radu, Valentin Roman şi Brian Techerean, iar de la Clubul Sportiv Şcolar au fost cooptaţi Giovani Ciopragă şi Andrei Bărbulescu”, a declarat tehnicianul Florin Dinţă.

De pregătirea cadeţilor de top din centrul reşiţean se vor ocupa, ca şi în anii anteriori, antrenorii Adrian Dacica şi Florin Dinţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 9 =