Ion Spânu: „Pro România va obţine la europarlamentare un scor de cel puţin zece procente“

SPÂNU

Deputatul de Caraş-Severin Ion Spânu este convins că formaţiunea condusă de Victor Ponta şi Daniel Constantin va obţine un scor foarte bun în alegerile europarlamentare din luna mai, primele din cele patru care vor avea loc anul acesta şi în 2020.

Optimismul cunoscutului politician cărăşean este generat şi de rezultatele campaniei de strângere a semnăturilor pentru susţinerea candidaţilor. Deşi termenul limită pentru depunerea listelor este data de 27 martie, până acum Pro România a strâns la nivel naţional peste 350.000 de semnături, faţă de minimul necesar de 200.000.

„În Caraş-Severin, campania a fost una una fructuoasă, dovadă cele aproximativ 15.000 de semnături, iar acest lucru se datorează muncii în echipă, în care experienţa politicienilor şi entuziasmul tinerilor noştri s-au armonizat perfect. Vreau să subliniez faptul că am întâlnit oameni care ne-au promis că vor vota candidaţii Pro România, pentru că au încredere în Victor Ponta, Corina Creţu şi în ceilalţi candidaţi“, mărturiseşte Spânu.

În privinţa rezultatului în aceste alegeri, deputatul Pro România spune că formaţiunea din care face parte va obţine un scor format din două cifre: „Liderii noştri au efectuat un turneu naţional util, s-au întâlnit cu mulţi susţinători şi au luat nu doar pulsul filialelor judeţene, ci şi pe cel al alegătorilor. În concluzie, ştim unde ne situăm în acest moment, de câtă încredere şi susţinere avem parte şi, ca atare, ne aşteptăm să obţinem în alegerile europarlamentare un scor de cel puţin 10 procente“, a mai spus deputatul Spânu.