Ponta şi Mocioalcă aruncă ironii subtile la adresa foştilor colegi din PSD

CU PONTA

În timpul vizitei la Reşiţa a lui Victor Ponta şi Mihai Tudose, liderii Pro România nu au scăpat ocazia şi i-au ironizat pe foştii colegi din PSD, cei mai vizaţi fiind preşedintele Liviu Dragnea şi premierul Viorica Dăncilă.

Pentru că era acasă, în Caraş-Severin, secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, a trimis câteva „săgeţi“ atât către Liviu Dragnea, spunând că nu a venit să vorbească de drumuri expres şi autostrăzi în judeţ, cât şi către consilierii din Consiliul judeţean care au iniţiat şi promovat proiectul de hotărâre privind schimbarea vicepreşedintelui Ionuţ Popovici.

„Eu am dat un pronostic că poporul pesedist din Caraș-Severin se va trezi și s-a trezit, le-a dat o lecție usturătoare celor care vremelnic îl conduc și au spus că nu sunt de acord cu astfel de metode. Până și PNL-ul s-a gândit că ar fi bine să-și retragă porcăria aia de propunere, liberalii s-au gândit să și-o retragă să nu se facă de râs, că nu o votează decât ei!”

În opinia liderului Pro România, propunerea respectivă exprimă lipsă de maturitate politică şi dorinţă de răzbunare a unor lideri locali.