În Valea Cenchii din Caransebeș se ascultă din nou rock de calitate, la Gugulan Rock Air Festival (VIDEO)

gugulan rock

Prima seară a celui mai cunoscut festival de profil din vestul țării, „Gugulan Rock Air Festival“, ediția 2021, a fost una incendiară, exact cum era și de așteptat după o pauză de un an. Rockerii au venit în număr mare să îi vadă pe artiști, mai ales că trupa Bucovina a urcat anul acesta din nou pe scena de la Gugulan, iar bucuria revederii cu fanii de aici s-a simțit încă de la primele acorduri ale lui Crivăț.

În ciuda faptului că organizatorii s-au confruntat cu mai multe probleme, seara de astăzi va fi una extraordinară. Pe scenă vor urca Aether, Seezoon, Sur Austru, Roadskillsoda și Nemesis.

Tot astăzi, participanţii vor avea la dispoziţie, pe lângă standurile cu mâncare şi băuturi, şi de cele cu accesorii şi tricouri specifice lumii şi spiritului muzicii rock. În plus, vor avea parte și de o surpriză: între orele 17 și 18, va fi organizat Happy Hour, adică se va servi bere gratuit fiecărei persoane majore.

Reamintim că prețul unui bilet este de 100 de lei, iar accesul în perimetru se face doar respectând măsurile de siguranță impuse de autorități pe perioada pandemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =