Gugulan Open Air Festival sfidează pandemia cu trupe de excepție

guglan 2021

Pandemia a redus la tăcere festivalurile de muzică, dar se pare că anul acesta, lucrurile merg în direcția bună. La Caransebeș, iubitorii de rock își dau din nou întâlnire la cel mai cunoscut festival de rock din Vestul țării, Gugulan Open Air Festival, în 13-15 august.

Organizatorii, Asociația Gugulan Rock, au dat publicității lista trupelor care vor urca pe scenă, confirmările venind din partea celor de la Anarhia, Voices of Silence, Onenightstand, Nunțe, Wolfheart, Nemesis, Roadkillsoda, Aether, Seezoon. Mai mult decât atât, trupa Bucovina, după șase ani de la ultimul concert la Caransebeș, va reveni pe scena de la Gugulan Open Air Festival.

„Festivalul nostru împlinește șapte ani, perioadă în care ne-am confruntat cu o groază de situații. Am mers și vom merge întotdeauna înainte, matur și sigur, iar dacă e vorba de maturitate, a venit momentul să avem oaspeți de excepție. Așa cum anunțasem încă de anul trecut, am făcut tot posibilul ca line-up-ul festivalului care ar fi trebuit să se desfășoare în 2020, să rămână același pentru 2021. Avem confirmate toate trupele participante, fapt pentru care le mulțumim! Întrucât sunt 400 abonamente de acces pe iaBilet.ro dintre care aproape jumătate sunt deja achiziționate, nu ezitați să actionați acum dacă doriți să fiți alături de noi la un festival ‘ca între prieteni’“, au transmis cei de la Asociația Gugulan Rock.

Festivalul de anul acesta se va desfășura în aceeaşi locaţie, poziţionată chiar la intrarea în Caransebeş din direcţia Reşiţa, locaţie suficient de mare pentru a putea găzdui toate activitățile care se vor desfășura, are acces de drum asfaltat până la intrare, loc de parcare şi camping pentru corturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + seventeen =