Pe reşiţeni îi aşteaptă două zile de teatru, dans contemporan şi multe alte surprize la „Festivalul Focului”

festivalul focului2

Primăria Reșița anunță faptul că evenimentul dedicat celor 250 de ani de industrie la Reșița: „Festivalul Focului”, va avea loc în acest sfârșit de săptămână. Acesta a fost reprogramat din cauza vremii nefavorabile.

„Centrul Civic devine scena unde, împreună vom călători în timp, în vremurile în care furnalele mocneau, iar viața din Reșița se definea prin “lupta” zilnică cu focul. “Festivalul focului” îmbină teatrul, dansul contemporan și arta vizuală în toate formele ei, completat de jonglerii cu foc, acrobații ce îți taie respirația și recuzite spectaculoase. Un adevărat spectacol de lumină, culoare și mișcare, ce aduce în prim-plan peisajul “Cetății de foc” și ne va încânta prin unicitatea momentelor artistice puse în scenă de coregraful Mario Grosu, îndrăzneala acrobațiilor lui Flaviu Cernescu, momentele actoricești oferite de Dan Mirea“, spun reprezentanții municipalității.

De asemenea, reșițenii vor avea parte și de un spectacol de foc executat de Amor Flammis – teatrul pirotehnic de la Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + 1 =