Pregătirile pentru Festivalul „Gugulan Rock Open Air Caransebeş 2019” intră pe ultima sută de metri

67460660 2340370422708742 8697144732419096576 n

Organizatorii celui mai cunoscut eveniment de rock din vestul ţării, Gugulan Rock Open Air, spun că totul este pregătit pentru cea de a VI-a ediţia a celui mai cunoscut festival de profil din zonă. Fanii mai au şansă să îşi procure biletele de intrare pentru perioada 16-18 august, puse la dispoziţie pe ambilet.rou pus deja în vânzare biletele pe ambilet.ro. Preţul pentru o zi de intrare este de 30 de lei, iar abonamentele pot fi cumpărate la suma de 50 de lei.

De menţionat faptul că locaţia de anul acesta s-a mutat puțin mai la dreapta, pe aceeași stradă Acces Cartier Teiuş, o parcelă mai sus. Pentru cei care vin aici pentru prima dată trebuie să ştie că zona este suficient de mare pentru a putea găzdui toate activitățile care se vor desfășura, are acces la drum asfaltat până la intrare, loc de parcare şi camping pentru corturi.

Organizatorii spun că „Festivalul nostru împlineşte şase ani, perioada în care ne-am confruntat cu o groază de situaţii, unele plăcute şi foarte multe complicate. Am mers şi vom merge întotdeauna înainte, matur şi sigur, iar dacă e vorba de maturitate, a venit momentul să avem oaspeţi de excepţie”. Aceştia au pregătit un line-up consistent pentru un astfel de eveniment: Grai (Rusia), Saturnus (Danemarca),  Sur Austru (România) şi Magica (România), Timpuri Noi (România), Anabioz (Rusia), Times of Need (România), Lucky Thirteen (România).