„Timpuri Noi” vine în acest an la Gugulan Rock Open Air Festival Caransebeş

27655281 1482809751829483 8837741170833351855 n

Aşa cum au promis încă de anul trecut, organizatorii celui mai cunoscut festival de rock din partea de vest a ţării au reuşit să găsească echilibrul perfect între genuri şi preferinţele fanilor. Şi pentru că la Caransebeş s-a făcut deja selecţia naturală a celor care frecventează astfel de evenimente, organizatorii au decis ca pe scena festivalului să aducă un nume important în România, o trupă ce a reuşit să reziste de-a lungul regimului comunist dar şi a divergenţelor dintre membrii formaţiei şi anume „Timpuri Noi”. „Vecina”, „Mistreţul galben”, „NATO” sau „Perfect” sunt doar câteva titluri fredonate de cei care ascultă şi chiar înteleg ceea ce Dan Iliescu, unul dintre fondatorii trupei, a încercat şi chiar a reuşit să producă de-a lungul carierei.

Surprizele de anul acesta de la Caransebeş nu se opresc aici, iar în perioada 16-18 august, scena va aparţine celor de la Grai (Rusia), Anabioz (Rusia), Saturnus (Danemarca), Sur Austru (România) şi Magica (România). Biletele au fost puse în vânzare pe ambilet.ro. Primele 30 de abonamente vor avea preţul redus la 40 lei, la epuizare preţul final ajungând la 50 de lei, iar cei care vor să cumpere bilet doar pentru o zi, vor plăti suma de 30 de lei.

Anul acesta festivalul va avea loc în perioada 16-18 august, locaţia fiind aceeaşi ca şi anul trecut, în cartierul Teiuș, în zona Valea Cenchii, la intrarea în Caransebeş din direcţia Reşiţa. Cei care vin aici pentru prima dată trebuie să ştie că zona este suficient de mare pentru a putea găzdui toate activitățile care se vor desfășura, are acces la drum asfaltat până la intrare, parcare şi camping pentru corturi.