În loc să-şi vadă de alegerile europarlamentare, liberalii din Caransebeş continuă răzbunările

consiliul local 3 2

La două zile după ce doi dintre consilierii liberali au votat alături de PSD propunerea primarului Felix Borcean de desfiinţare a postului de city-manager deţinut de şeful PNL Caransebeş, Andrei Ungur, iată că repercusiunile nu au întârziat să apară. Membrii Biroului Politic Local al PNL Caransebeş s-au întrunit şi au decis excluderea acestora.

„În urma ședinței Biroului Politic Local al organizației PNL Caransebeș, care a avut loc joi, 28.02.2019, la punctul 2 de pe ordinea de zi «Discuții și luarea de măsuri statutare ca urmare a comportamentului politic și a modului de vot a celor doi consilieri locali PNL: Toma Tămășilă și Ioan Pop», s-a ajuns la concluzia că au încălcat mai multe articole statutare și decizii politice luate atât la nivel național cât și la nivel local, cu privire la poziționarea față de acțiunile PSD.

Ca urmare a celor discutate, s-a votat excluderea din PNL a celor doi consilieri locali, decizie votată în unanimitate de către colegii prezenți la ședință.

Propunerea de excludere va fi înaintată Biroului Politic Județean, for statutar, în astfel de cazuri, care va analiza și va vota în consecință”, se arată într-un comunicat de presă semnat de preşedintele interimar, Andrei Ungur.