Din cauza SC Transal SRL, liberalii din Caransebeş nu au ochi să se vadă unii pe alţii!

Din cauza SC Transal SRL, liberalii din Caransebeş nu au ochi să se vadă unii pe alţii!

În urma articolului „Război la vârf, la Primăria Caransebeş“, publicat în ziarul Argument, în data de 9 mai, am primit un drept la replică din partea conducerii SC Transal Urbis SRL. Ne-am fi aşteptat ca autorul dreptului la replică, Ovidiu Chimigeriu, să fie nemulţumit de afirmaţiile făcute de (încă) colegul său de partid, primarul liberal Felix Borcean, dar şi de consilierii PSD. Surprinzător, însă, directorul societăţii are ce are cu funcţia pe care a deţinut-o la SC Transal Urbis SRL Mihai Minea, şi acesta coleg cu el de partid.

„Pentru a elimina datele eronate prezentate în articolul menționat, SC Transal Urbis SRL face următoarea precizare: Domnul Minea Mihai nu a ocupat niciodată funcţia de director adjunct în cadrul societăţii noastre astfel încât nici nu putea să țină locul directorului societății. Domnul Minea a ocupat funcția de șef secție colectare deșeuri menajere, având la bază studii de inginerie, functie din care şi-a dat demisia începând cu data de 03.05.2019, pentru a se angaja la o altă societate doar 3 zile, ca să fie apoi detașat, fără examen la Primăria municipiului Caransebeş.

Salariul domnului Minea Mihai nu a fost subvenționat de către Primăria municipiului Caransebeș, acesta a fost încadrat la secția de deseuri menajere, sectie la care salariile sunt suportate integral din bugetul propriu al societății.

În încheiere SC Transal Urbis SRL ţine sa sublinieze faptul că domnul Minea Mihai nu a fost încadrat pe funcţia de director adjunct aşa cum s-a vehiculat până acum în presă, întrucât acea numire nu a indeplinit condiţiile legale pentru a putea fii pusă în aplicare. Pentru a lămuri cetățenii municipiului Caransebeș, în decizia de încetare este menționată functia pe care a fost încadrat, cea de șef secție, decizie pe care o poate pune la dispoziția presei doar domnul Minea Mihai“.

Cu stimă conducerea,

SC Transal Urbis SRL

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •