Tinerii luptători reşiţeni se vor întrece pentru medalii la Naţionalele de juniori de la Bacău

antrenament lupte

Municipiul Bacău va găzdui în perioada 16-18 octombrie Campionatul Naţional de lupte pentru juniori, individual şi pe echipe. Aceasta este prima competiţie organizată de Federaţie în sală, după restricţiile impuse din cauza pandemiei. Municipiul Reşiţa va trimite la Bacău nouă tineri luptători de la CSS şi CSM Reşiţa, sportivi pregătiţi de antrenorii Adrian Dacica şi Florin Dinţă. Delegaţia reşiţeană va fi însoţită de Florin Dinţă, care speră ca luptătorii din urbea de pe Bârzava să aducă acasă câteva titluri naţionale.

„Avem Campionatele Naţionale Individuale de juniori de la Bacău, concurs pentru sportivi cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani. Avem un grup bun de sportivi, ne dorim două titluri de campioni naţionali. Intrăm şi în competiţia pe echipe, va participa, printr-un protocol de colaborare, echipa CSS-CSM Reşiţa. Va fi prima competiţie care se va desfăşura în sală de când a început pandemia. După rezultatele bune pe care le-am obţinut pe plajă, ne dorim să facem rezultate la fel de bune şi la nivel de juniori. În total, vom participa cu nouă sportivi, şapte de la CSS Reşiţa şi doi de la CSM Reşiţa. Este vorba despre Robert Stanciu, Alexandru Strateciuc, Erich Loidl, Florin Gafton, Cristian Orbu, Cosmin Roman, Gabriel Radu, Cristi Marin şi Andrei Toth. Sunt sportivi de perspectivă, să vedem ce vom reuşi la Bacău”, a declarat profesorul Florin Dinţă.

Şedinţa tehnică şi cântarul oficial vor avea loc vineri după-amiază, de la ora 17.00, iar întrecerile propriu-zise se vor desfăşura sâmbătă şi duminică, startul urmând să se dea la ora 9:00 în ambele zile de concurs. Toţi participanţii au obligaţia să facă testul COVID cu cel mult 48 de ore înainte de cântarul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + seven =