Progresul Ezeriş n-a avut succes la Timişoara. Cărăşenii au pierdut cu ACS Politehnica

Stadionul “Electrica” din oraşul de pe Bega a găzduit jocul dintre ACS Poli Timişoara şi Progresul Ezeriş, meci din seria a 8-a a eşalonului 3. Partida programată în cadrul etapei cu numărul 6 a consemnat un joc relativ echilibrat şi destul de tensionat, cu ocazii la ambele porţi. Mai pragmatici au fost totuşi fotbaliştii timişoreni, care s-au impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Alexandru Dincă, în minutul 36, şi Sinişa Sporin, în minutul 61. Odată cu acest joc, Progresul Ezeriş încheie un adevărat tur de forţă, cu trei meciuri disputate în deplasare în decurs de numai opt zile. Formaţia cărăşeană are 3 puncte în cont, total cu care se menţine pe poziţia a 8-a în ierarhia seriei.

“A fost un meci disputat, un meci tare, câteodată chiar la limita regulamentului. Probabil pe fond de oboseală, şi la noi şi la gazde, nu am gestionat bine anumite faze. Un joc greu, aşa cum ne aşteptam; până la urmă gazdele au învins, deşi, dacă noi am fi egalat la scorul de 1-0 în urma ocaziei lui Beloescu, cred că puteam chiar câştiga. Dar asta a fost soarta jocului, mergem înainte. A fost şi un moment tensionat prin minutul 65: după ce fotbalistul nostru Jula a fost schimbat, el a fost înjurat şi scuipat din tribună, se pare de către un jucător al Politehnicii. Nu ştiu deocamdată sigur cine a fost acel individ cu un comportament de golan. Apoi, a intrat şi pe teren, a încercat să îl şi lovească pe jucătorul nostru, i-a dat şi un pumn sau doi. E păcat că la un joc de fotbal avem parte de asemenea manifestări ale unor oameni care parcă au trăit în junglă. În altă ordine de idei, felicităm Politehnica pentru victorie şi le dorim succes pe mai departe. Acum, după o sarabandă de jocuri în deplasare, ne vom pregăti din nou pentru un meci acasă, pe care trebuie neapărat să-l câştigăm”, a declarat Cristian Şodâncă, preşedintele Progresului Ezeriş.

Progresul Ezeriş: Birăescu, Mărgan, Rimovecz, Cheda, Marius Musteța, Drăgoi, Kawagoe, Lolea, Jula, Marian Musteța, Beloescu. Rezerve: Corneanu, Petruț, Hrudei, Marișescu, Dragomir, Simion.

În etapa viitoare, pe 24 octombrie, Progresul Ezeriş va evolua pe teren propriu, la Caransebeş, contra ultimei clasate, Gloria Lunca Teuz Cermei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + nine =