Fotbaliştii Progresului Ezeriş au meci greu la Timişoara

Progresul Ezeris 76

În seria a 8-a a Ligii a III-a de fotbal, etapa cu numărul 6 este deschisă de meciul ACS Poli Timişoara – Progresul Ezeriş, joc care se va disputa în această după-amiază. Pentru formaţia cărăşeană, este cea de-a treia deplasare consecutivă într-un interval de numai opt zile, dar antrenorul Adrian Enăşescu speră ca elevii săi să se mai mobilizeze o dată, pentru a reedita evoluţiile bune din precedentele două partide.

„Sperăm să obţinem cele trei puncte, asta ne dorim, mai ales că moralul este ridicat. Am făcut un joc bun la Ghiroda, dar din păcate am pierdut. Din punct de vedere fizic, în ultimele două zile, după meciul de la Ghiroda, băieţii s-au pregătit bine. E clar că aspectul fizic va fi decisiv în jocul de astăzi. N-am apucat să vedem echipa Timişoarei în ultima vreme. Din ce am văzut, sunt şi ei într-o creştere, au legat două victorii, dar consider că avem şansa noastră să câştigăm partida asta. Am văzut că au câţiva jucători indisponibil, poate că va conta şi aspectul ăsta până la finalul jocului. Noi nu avem accidentări, iar vizavi de acest virus la modă, pot spune că stăm destul de bine. Au revenit deja doi jucători care fuseseră infectaţi, ultimele teste au fost negative. Mai avem încă doi băieţi cu probleme, unul trebuie să facă retestarea, iar celălalt a fost reconfirmat pozitiv, din păcate pentru el şi pentru noi. Dar putem spune că gestionăm bine situaţia, sperăm să nu ne afecteze prea mult aceste probleme”, a declarat principalul de pe banca tehnică a Progresului Ezeriş.

Programată în cadrul etapei a 6-a, partida ACS Poli Timişoara – ACS Progresul Ezeriş se va disputa de la ora 15.00 pe stadionul Electrica. Tot astăzi, de la aceeaşi oră, se mai dispută în seria a 8-a întâlnirea Şoimii Lipova – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. (Foto: Miruna Mihancea)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 4 =