Primăria Reșița a dat publicității numele trupelor care au confirmat participarea la Custom Reșița 2023

custom 2

Festivalul Custom Reșița 2023 revine în acest an, cu cea de a doua ediție, Primăria Reșița a dat deja publicității primele nume ale trupelor care au confirmat participarea la eveniment. Festivalul va avea loc în perioada 13-16 iulie. Evenimentul este organizat de Primăria Reșița, SC Piețe SRL și Asociația Motor Club Trust Romania, filiala Reșița.

„Pot să anunț că două trupe legendare de rock vor participa, Altar, care de curând are în componență un chitarist reșițean, și formația Celelalte Cuvinte, care, la fel, are multă legătură cu Reșița. Ovidiu Roșu este în componența acestei formații, iar liderul formației, Călin Pop, chiar a stat câțiva ani la Reșița, soția lui e aici, iar fiul său, care face parte și el din componența formației, s-a născut la Reșița și a copilărit aici”, a precizat Dorinel Hotnogu, consilier în cadrul Primăriei Reșița.

Mai mult decât atât, pe scena reșițeană vor urca și cei de la Bucovina. Aceștia sunt deja în turneul de promovare al celui mai recent album, „Suntem aici“, data la care vor cânta la noi a fost publicată pe pagina lor de facebook, mai exact 13 iulie. Reprezentanții administrației locale spun că săptămâna viitoare vor veni cu alte detalii despre Custom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 5 =