Rockerii din Poiana Golului au înfruntat tunetele şi fulgerele pentru a cânta alături de U.D.O. şi Kusturica

UDO

Fără îndoială, ultima seară a Custom Reşiţa Festival a fost una de excepţie. Rar se întâmplă ca ploaia să nu sperie publicul, iar concertul de ieri-seară al lui U.D.O. a arătat că cei care ascultă rock, heavy metal sau alte genuri mai grele sunt capabili să facă o mulţime de compromisuri atunci când vine vorba de trupa preferată.

Vremea nefavorabilă a obligat organizatorii să facă schimbări în program. De la o rocadă între trupe şi până la faptul că fiecare recital a fost scurtat, publicul s-a bucurat de toţi artiştii programaţi să urce pe scenă. Dacă cu o seară înainte cei de la Alternosfera, Massive Wagons şi chiar şi John Newman au ridicat lumea în picioare, ieri-seară, U.D.O. a oferit publicului un concert de excepţie, aşa cum mulţi deja preconizau ca o să se întâmple.

Adevăraţii fani au renunţat la umbrele chiar de la a treia piesă, optând pentru a merge în faţa scenei şi a-l admira pe adevăratul artist Udo Dirkschneider şi instrumentiştii săi de excepţie. În ciuda faptului că a declarat, încă de la începutul anului, că durerile la piciorul stâng sunt aproape insuportabile, iar medicii i-au recomandat să nu mai urce pe scenă, prestaţia legendarului rocker a fost impecabilă. Distracţia a continuat şi la Emir Kusturica, lăsându-se cu dans şi voie bună.

În orice caz, cârcotaşii vor discuta mult despre această primă ediţie a festivalului, dar reacţia publicului prezent în cele trei zile a fost una pozitivă. Că pe viitor profilul evenimentului se va mai stabiliza, asta doar organizatorii pot decide, un lucru bun fiind acela că rockerii fac deja planuri pentru anul viitor.