Unde găseşti punctele de check-in pentru festivalul Custom Reşiţa

WhatsApp Image 2019 07 04 at 11.02.14 1

Organizatorii festivalului Custom Reşiţa 2019 au venit într-un final cu ultimele noutăţi în ceea ce priveşte regulile pentru buna funcționare a evenimentului. Aşadar, biletele sau abonamentele mai pot fi achiziționate online până vineri dimineața, ora 8.00, după care se vor găsi la punctele de vânzare special amenajate de organizatori.

Prețul unui abonament este de 250 de lei, respectiv 100 de lei pentru biletele de o zi. Punctele fizice de check-in, de scanare sau de vânzare a biletelor, se vor găsi la intrarea principală a Stadionului Mircea Chivu din Reșița sau în parcarea magazinului Lidl din Reșița, ambele fiind situate la baza dealului unde se află Poiana Golului.

„Este important de reținut că înainte de a urca înspre locaţia festivalului, toate biletele, online sau fizice, trebuie scanate la unul dintre cele două locuri menționate anterior, pentru a putea fi schimbate în brățările festivalului (brățări care trebuie purtate la încheietura mâinii pe întreaga durată de valabilitate a biletului). Modalitatea de plată din cadrul Custom Reșița se va realiza cu ajutorul jetoanelor. Valoarea unui jeton este de opt lei, iar ele se pot achita doar numerar (cash), de la locațiile de Credit Points, din interiorul festivalului”, spun organizatorii.

Accesul în perimetrul festivalului, către Poiana Golului, va fi posibil pe jos, într-o drumeție de 15 minute, de la baza dealului, iar accesul auto înspre Poiana Golului este oprit cu excepția mașinilor persoanelor cu dizabilități.