Persoanele Vârstnice, aniversate la Căminul de la Sacu

camin sacu

La Căminul de la Sacu, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice a fost sărbătorită mai devreme, în 30 septembrie, vineri în loc de sâmbătă, într-o după-amiază de toamnă frumoasă din care vara a uitat parcă să mai plece. Pe lângă cei 22 de beneficiari ai căminului, au fost prezenţi la eveniment directorul Iosif Gherghinuţă, angajaţi şi foşti angajaţi care au lucrat aici, dar acum sunt pensionari, reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Caraş-Severin, printre care s-au numărat vicepreşedintele Marius Isac, Elena Amzoi, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Caraş-Severin, şi Elena Solomonesc, directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, conducători ai altor aşezăminte sociale din judeţ, precum şi ai Bisericii Betel din Păltiniş.

După slujba oficiată de pr. Ianăş Ambruş, de la Parohia Sacu, participanţii la eveniment au urmărit programul artistic susţinut de Ansamblurile „Zestrea Gugulanilor”, coregraf Simion Dragalina, şi „Junii Gugulani”, coregraf Adrian Jurchescu, şi de soliştii Adela Jurchescu şi Maria-Anesia Rusnac, acompaniamentul muzical fiind asigurat de o parte a Ansamblului „Semenicul” din Reşiţa.

În curtea căminului au fost amenajate şi două expoziţii, una cu obiecte realizate de vârstnicii de aici, şi o alta cu produse agricole obţinute de beneficiarii acestui aşezământ în grădinile pe care le gospodăresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 1 =