„Mâinile bucuriei”, la final. 120 de cărăşeni au primit ajutoare de peste 40.000 de lei

106923648 3035937509822001 6234760149407935428 o

Campania umanitară „Mâinile bucuriei” a ajuns la final. Pe parcursul a 1000 de zile, 60 de voluntari au venit în ajutorul a 120 de beneficiari, aceştia primind ajutoare în valoare de 40.149 lei.

„Această campanie ne-a fost o adevărată lecție de viață pe care, probabil, nimic altceva nu ar fi putut, în aceste vremuri, să ne-o predea mai frumos de atât.Mulțumim tuturor celor care, de aproape sau de departe, au avut încredere în activitatea noastră, în aceste aproape patru luni de zile! Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit, prin prezență sau donații, tuturor celor care au luptat și au simțit fiecare zi și poveste alături de noi!”, spun organizatorii.

Alături de cei de la ATOR, s-au implicat atât fizic cât şi emoţional, Direcța de Asistență Socială a Primăriei Reșița, Inspectoratul de Jandarmi Județean Caraș-Severin, Fundația Comunitară a Banatului Montan, Fundația Autonom, Liga Universității „Eftimie Murgu din Reșița”, Asociația „Guerrilla MC” și nu în ultimul rând, Pizzeria „Florio” și Restaurantul „La Ioana”.

„Pentru tot efortul, toată dragostea, toată munca, prezența și implicarea cu timp și fără de timp, în folosul celor nevoiași, care – credeți-ne – au depins de ajutorul nostru în aceste aproape patru luni de zile. Fără voi toți, dragi voluntari și prieteni, această campanie nu ar fi putut ajunge atât de departe, încât să ne bucurăm de reușita unei activități de poveste, a unor roade și a închegării unei familii care credem că vor face, împreună, lucruri frumoase și pe mai departe, pentru județul Caraș-Severin. Mulțumim tuturor, încă o dată! Am avut parte de un drum și un apus de basm. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit. Hristos în mijlocul nostru!”, au mai adăugat reprezentanţii ATOR Banatul de Munte.