Campania umanitară „Ghetuțele lui Moș Nicolae“ a ATOR a ajuns la cea de a IV-a ediție

Campania umanitară „Ghetuțele lui Moș Nicolae“ a ATOR a ajuns la cea de a IV-a ediție

Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte, alături de Episcopia Caransebeșului, organizează în perioada 14 noiembrie – 14 decembrie 2021 a patra ediție a campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”. Scopul acestei campanii este de a ajunge la cât mai mulți copii și tineri proveniți din medii și familii defavorizate, cu situații financiare precare. În acest sens, voluntarii ATOR Banatul de Munte îi invită pe cărășeni și în acest an pe toți binefăcătorii și partenerii acestei campanii să se alăture în acest demers, care constituie unul dintre cele mai mari proiecte caritabile din județul Caraș-Severin.

Prin intermediul acestei campanii s-a reușit distribuirea unui număr de peste 2.000 de încălțăminte de iarnă copiilor și tinerilor nevoiași din întreg județul. În folosul unei organizări cât mai bune și mai eficiente a acestei campanii, la fel ca și în anii anteriori, cu binecuvântarea și implicarea Preasfințitului Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, toate parohiile de pe raza eparhiei se vor alătura acestei acțiuni caritabile, organizând colecte în bani și achiziționând, ulterior, ghetuțe copiilor de pe raza enoriilor pe care le păstoresc.

Totodată, membrii ATOR Banatul de Munte vor stabili și vor organiza grupuri de lucru, alcătuite din tineri voluntari, preoți și profesori, în mai multe zone ale județului (Reșița, Caransebeș, Oțelu Roșu, Oravița, Băile Herculane, Moldova Nouă, Măureni), astfel încât de foloasele acestui proiect să se poată bucura cât mai mulți beneficiari nevoiași, dar și noi voluntari, din afara organizației de tineret a Eparhiei Caransebeșului, care doresc să ia parte la o astfel de acțiune caritabilă, de mari dimensiuni, și care au posibilitatea să se implice benevol și să pună în aplicare învățătura morală și creștină care îndeamnă la ajutorarea celor aflați în nevoi.

Cei care doresc să sprijine acest proiect, prin donații sau sponsorizări în cadrul campaniei, au posibilitatea să se adreseze fie voluntarilor ATOR Banatul de Munte, fie preoților parohi, în funcție de zonele din care provin, și să contribuie la achiziționarea ghetuțelor prin donații în bani,  achitând contravaloarea unei perechi noi de ghete (120 lei) direct responsabililor și voluntarilor campaniei, fie prin viramente în contul bancar al asociației – IBAN: RO11BTRLRONCRT0603570901, Banca Transilvania, „ATOR Banatul de Munte”, CIF: 44808955, cu specificația „Ghetuțele lui Moș Nicolae”.

Pentru mai multe detalii cu privire la campania umanitară „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, puteți contacta persoanele desemnate pentru acest proiect – Anita Radics (0726.561.449) și Pr. Mihai Ciucur (0734.773.477).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 11 =