697 de copii au beneficiat de încălțăminte, dulciuri și îmbrăcăminte în cadrul campaniei „Ghetuțele lui Moș Nicolae“ 2022

campanie ghete

Campania umanitară „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, desfășurată de către tinerii de la ATOR Banatul de Munte, prin cele șase filiale ale asociației s-a încheiat cu succes, astfel că, au fost dăruiete 570 de perechi de ghetuțe noi, 697 de copii au beneficiat de încălțăminte, dulciuri și obiecte de îmbrăcăminte în cadrul campaniei.

Rezultatele obținute în cele șase filiale ale ATOR Banatul de Munte sunt următoarele: ATOR Reșița: 345 de perechi de ghete, 345 de beneficiari, 51.570 lei valoarea campaniei, ATOR Caransebeș: 71 de perechi de ghete, 71 de beneficiari, 7.750 lei valoarea campaniei, ATOR Oravița: 65 de perechi de ghete, 87 de beneficiari, 10.500 lei valoarea campaniei, ATOR Valea Cernei: 47 de perechi de ghete, 164 de beneficiari, 7.340 lei valoarea campaniei, ATOR Valea Bistrei: 24 de perechi de ghete, 24 de beneficiari, 2.000 lei valoarea campaniei, ATOR Măureni: 18 perechi de ghete, 18 beneficiari, 1.200 lei valoarea campaniei.

La Reșița, campania umanitară a fost sprijinită de mai multe organizații, asociații și instituții, dintre care amintim: Centrul de Tineret Moniom, Parohia Moniom, Radio România Reșița, „Mesagerii Unității” de la Colegiul Național „Traian Lalescu”, Rotary Club Reșița, Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Reșița Montană, Asociația Internațională a Polițiștilor Regiunea 2 Caraș-Severin, Consiliul Elevilor de la Liceul „Traian Vuia” Reșița. Acestor instituții li s-au adăugat persoane fizice care au donat fie în contul asociației, fie la voluntari, precum și sponsorizări ale persoanelor juridice din municipiul Reșița.

De asemenea, aproximativ 7.000 lei au fost strânși în urma spectacolului caritabil „Binele în dar”, organizat la Reșița, în data de 6 decembrie. Voluntarii de la ATOR Banatul de Munte mulțumesc și celorlalți parteneri implicați în organizarea și promovarea campaniei: Episcopia Caransebeșului, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin, Colegiul Național „Mircea Eliade” Reșița, Primăria Municipiului Reșița, Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Caraș-Severin.

în cursul zilei de marți, 20 decembrie, ultimele perechi de ghetuțe, împreună cu dulciuri și obiecte de îmbrăcăminte au fost distruite beneficiarilor din cartierul Govândari și din zona centrală a municipiului Reșița, unui număr de 96 de copii selectați cu ajutorul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Reșița. Organizatorii campaniei aduc mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în organizarea, promovarea și mediatizarea campaniei, precum și tuturor celor care au donat sume de bani în cadrul acesteia.

Precizăm faptul că, la nivelul Episcopiei Caransebeșului, rezultatele toatele ale campaniei sunt următoarele: 1.648 de perechi de ghete oferite, 1.840 de copii beneficiari, valoarea campaniei fiind de 230.736 lei. Această centralizare include atât rezultatele obținute de către voluntarii de la ATOR Banatul de Munte, cât și colecta și ghetuțele distribuite în toate parohiile eparhiei, în centrele de tineret și la nivelul Sectorului Social al Episcopiei Caransebeșului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + fifteen =