Episcopul Caransebeșului s-a numărat printre donatorii campaniei „Împreună dăruim viață”

preafericit

În ultima zi de campanie, Preasfințitul Părinte Lucian, episcopul Caransebeșului, s-a numărat printre donatorii campaniei donării de sânge „Împreună dăruim viață”.

„Puterea exemplului este cea care contează cel mai mult, motiv pentru care îi mulțumim Preasfinției Sale că ne-a arătat tuturor această lecție a exemplului demn de urmat! Am încheiat campania însumând un număr de 20 de donatori admiși, care au făcut binele, donând câte o picătură de viață. Pe lângă aceștia, un număr de 23 de persoane nu au îndeplinit condițiile medicale pentru a putea dona. Tuturor celor care au donat, dar și celor care au avut gândul bun de a dona, dar nu au reușit, le mulțumim, ne înclinăm în fața dumnealor și Îl rugăm pe Dumnezeu să îi răsplătească pe măsura faptelor lor!“, au declarat reprezentanții ATOR Banatul de Munte.

Bonurile de masă primite de către fiecare donator, în urma acțiunii, vor fi folosite în cadrul campaniei umanitare „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, cumpărând cu ele alimente și dulciuri pentru copiii nevoiași care urmează să primească ghetuțe, în această iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 1 =