Ion Mocioalcă va fi pe listă la alegerile europarlamentare, alături de Ponta şi Corina Creţu

MOCIO

Pro România îşi propune să obţină trei mandate la alegerile europarlamentare din 26 mai. Un obiectiv îndrăzneţ, dacă avem în vedere faptul că în luna ianuarie partidul condus de Victor Ponta era creditat cu 5%, doar că, evoluţiile din ultimul timp din spaţiul politic românesc îi sunt favorabile. Cel puţin aşa au afirmat la Reşiţa doi dintre greii Pro România, Ion Mocioalcă, secretar general, şi senatorul Adrian Ţuţuianu.

La capătul unui turneu preelectoral în judeţele din vestul ţării, Ion Mocioalcă s-a arătat mulţumit de cum arată partidul în acest moment, mărturisind că: „Targeturile pe care noi le-am asumat în cadrul Biroului Permanent Național depășesc această cifră (din luna ianuarie, n.r,). În ultima lună, speranțele mele că Pro România va face o figură frumoasă la alegerile prlamentare au crescut exponențial odată cu venirea lui Adrian Țuțuianu, a lui Mihai Tudose, Marian Neacșu și mai sunt o serie de colegi pe care îi avem pregătiți”,

Şi Adrian Ţuţuianu s-a arătat încrezător în scorul pe care Pro România îl va obţine în luna mai, de 10 procente, şi a dezvăluit numele candidaţilor din fruntea listei: Victor Ponta şi Corina Creţu. Podiumul fiind incomplet, Ion Mocioalcă a adăugat: „Vom fi pe listă și eu, și Țuțuianu. Va fi pe listă și Mihai Tudose. Nu știm locurile, dar vrem să ajutăm cu prezența noastră pe liste pentru că pe un anumit segment, în anumite zone, putem aduce un plus”.