Ion Mocioalcă: „Pro România, singura şansă ca vocea românilor să fie auzită în U.E.“

Ion Mocioalca Pro ROMANIA

Campania pentru alegerile europarlamentare începe în 25 aprilie, însă candidaţii şi politicienii au început de pe acum să bată ţara în lung şi lat, fie sub pretextul  prezentării candidaţilor, fie sub cel al întâlnirilor cu membrii şi simpatizanţii formaţiunilor respective. Este o perioadă intensă, atât pentru candidaţi, cât şi pentru electorat.

În opinia secretarului general al Pro România, Ion Mocioalcă, formaţiunea condusă de Victor Ponta reprezintă singura şansă pentru ca vocea românilor să fie auzită în Uniunea Europeană.

Potrivit lui Mocioalcă: „Niciun alt partid nu poate veni în faţa oamenilor cu un candidat de anvergura actualului comisar european, Corina Creţu, cea care a ocupat cele mai înalte poziţii la nivel european. Este un om extrem de bine pregătit, care iubeşte cu adevărat România şi care s-a bătut pentru a finanţa proiecte de miliarde de euro pentru ţara noastră. Faptul că un social-democrat adevărat, precum doamna Creţu a ales Pro România pentru a continua proiectele în folosul oamenilor demonstrează că suntem singura alternativă serioasă pentru a ne recăpăta demnitatea şi respectul partenerilor noştri europeni şi a continua să atragem fonduri europene care să ne îmbunătţească viaţa