Ion Mocioalcă: „Pro România susţine Legea pensiilor, dar cu anumite condiţii“

NEACSU MARIAN

După lungi tergiversări, astăzi urmează să se voteze în Camera Deputaţilor, care este for decizional, Legea pensiilor. Parlamentarii Puterii şi-au luat toate măsurile pentru ca legea să treacă şi să nu se mai repete întâmplarea cu neîntrunirea cvorumului în Senat.

Secretarul general al Pro România, deputatul de Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, ne-a declarat referitor la această lege mult aşteptată de peste 5 milioane de români că formaţiunea din care face parte că o va vota, dar nu oricum.

„Am spus-o şi o repet: Pro România susţine fără rezerve acordarea de drepturi suplimentare pensionarilor . Totodată, ne vom opune oricărui politician care face promisiuni nerealiste pensionarilor, în încercarea de a obţine voturile oamenilor prin demagogie. În acest context, domnul preşedinte Victoe Ponta a solicitat în mod imperativ miniştrilor de Finanţe şi al Muncii să fie prezenţi miercuri, în plenul Camerei Deputatilor, şi să facă o declaraţie oficiala privind existenţa şi sustenabilitatea resurselor bugetare pentru aplicarea integrala şi la timp a prevederilor proiectului Legii Pensiilor. Doar în baza asumării responsabilităţii politice şi juridice din partea actualilore miniştri, deputaţii Pro România vor vota astăzi acest proiect de lege“, a mai spus deputatul Mocioalcă.