„N-o să fiu genul de primar care să stea ascuns şi să primească ordine!“

„N-o să fiu genul de primar care să stea ascuns şi să primească ordine!“

Într-o recentă conferinţă de presă, primarul Caransebeşului, Felix Borcean, a vorbit despre situaţia sa în PNL, subiectul fiind extrem de mediatizat în ultimele săptămâni. Edilul a declarat că a avut o discuţie cu Andrei Ungur, cel care l-a înlocuit la şefia Organizaţiei municipale a PNL, şi cu viceprimarul Marius Isac, asta după ce a primit un mesaj în care era anunţat că pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Biroului local urma să fie un punct referitor la excluderea sa din partid.

„În scurt timp, am primit un alt mesaj, cum că această şedinţă se amână, după care am avut discuţia aceea, în care eu am spus: «OK, ziceţi ce vreţi!». Andrei Ungur mi-a spus să-mi prezint scuze public pentru toate afirmaţiile pe care le-am făcut până acum, jigniri, sau ce alte declaraţii oi mai fi făcut, la adresa partidului, la adresa colegilor şi la adresa preşedintelui. Le-am spus că nu-mi amintesc să fi jignit partidul sau colegii de partid, cu preşedintele am eu un alt tip de relaţie, una la distanţă, dar nici pe dumnealui nu ştiu dacă l-am jignit vreodată“, a mărturisit fostul preşedinte al PNL Caransebeş.

Felix Borcean a mai divulgat unul dintre „secretele“ acelui mesaj în care i se cerea să nu mai vorbească cu reprezentanţii nicunui alt partid, dacă vrea să mai fie liberal.

„Al doilea lucru era să nu mai port negocieri cu PSD. Eu negocieri cu PSD n-am purtat, n-am negociat absolut nimic, pentru că într-o negociere ceri ceva, dai ceva, faci un troc. Eu n-am acordat niciun privilegiu vreunui pesedist. «Bun, şi ce se-ntâmplă dacă eu aş face lucrurile astea?». «Rămâi membru de partid», mi s-a răspuns. Şi atunci eu le-am spus: «OK, mergeţi mai departe!». N-am să fac lucrurile astea niciodată, ba, mai mult, le-am spus că eu, ca primar, sunt aproape obligat să mă întâlnesc şi să discut şi cu PSD, şi cu Pro România, şi cu USR şi cu orice altă formaţiune sau orice altă persoană cu care cred eu că trebuie să discut. N-o să fiu genul de primar care să stea ascuns şi să primească ordine sau să fie coordonat. Am zis că o să mai discutăm, dar nu ştiu ce s-ar mai putea discuta în privinţa asta, pentru că eu îmi menţin poziţia”, a spus edilul

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •