După opt ani de mandat, Valeria Schelean-Șomfelean renunţă la activitatea parlamentară

Valeria 5

Într-un comunicat de presă trimis redacţiei, deputata PNL Valeria Schelean-Şomfelean îşi anunţă intenţia de a nu-şi mai depune candidatura pentru desemnarea listei de candidaţi la alegerile parlamentare de la sfârşitul anului. Filiala Caraş-Severin a Partidului Național Liberal urmează să își desemneze candidații pentru alegerile parlamentare mâine, 10 octombrie. După opt ani de activitate politică şi parlamentară, deputata consideră că a venit vremea să acorde prioritate familiei şi vieţii personale.

„După 8 ani de activitate parlamentară și politică intensă, consider că este momentul să acord prioritate familiei și proiectelor personale profesionale. Opinia mea este că, indiferent de funcția deținută, 2 mandate sunt suficiente pentru ca un politician să își pună în practică proiectele pentru care a fost ales de către cetățeni. Pentru mine, faptul că am reușit să aduc schimbări în legislația muncii, a educației naționale, dar și cu privire la normele care reglementează protejarea victimelor violenței domestice – proiecte care afectează, implicit, și viața cărășenilor –, reprezintă o validare a muncii mele ca parlamentar.

În toți acești ani, am depus eforturi pentru a reprezenta cât mai bine județul nostru în forul legislativ și consider că am fost un parlamentar activ, atât în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților, cât și în plenul acesteia. Am dus, alături de colegii mei parlamentari din celelalte județe, greul bătăliei pentru apărarea statului de drept şi a democrației în România. De asemenea, am pledat mereu, inclusiv în aparițiile mele publice, pentru o politică făcută cu decență și bazată pe proiecte concrete. M-am delimitat de toate acele situații în care limbajul și atitudinea vulgară au fost arma principală a policitienilor cu care am interacționat în diferite momente”.

În acelaşi comunicat, Valeria Schelean mai spune că o parte dintre proiectele personale vizează judeţul Caraş-Severin şi că va contribui, chiar şi din domeniul privat, la dezvoltarea lui. De asemenea, mai declară că nu va părăsi definitiv viaţa politică, rămânând în continuare alături de Partidul Naţional Liberal ca simplu membru. (Sursă foto: Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + 8 =