Pro România şi-a lansat candidaţii pentru alegerile europalamentare

MITING1

O listă deschisă de doi dintre cei mai cunoscuţi politiceni români ai momentului: Victor Ponta, preşedintele partidului, şi comisarul european Corina Creţu. Peste 5.000 de oameni au venit în Bucureşti la întâlnirea cu liderii şi candidaţii Pro România. După cum declara coordonatorul Pro România Caraş-Severin, Sorin Simescu, din judeţul nostru a participat o delegaţie numeroasă, cu susţinători din Reşiţa, Caransebeş, dar şi din alte localităţi unde funcţionează organizaţii.

Victor Ponta le-a cerut celor prezenţi să-l atenţioneze ori de câte ori va greşi, să nu mai repete greşelile din vremea în care a stat lângă lideri ai PSD şi a spus că locul său şi al colegilor săi din Pro Romania nu va fi alturi de cei pe care îi critica acum.

„Am fost odata pe stadion cu foarte mulţi oameni şi foarte mulţi au înţeles ca e vorba de aroganţă, de sfidare, foarte mulţi au înteles, pe bună dreptate, că în loc sa fiu între oameni, am incercat sa fim deasupra lor. (…) Să nu facem de doua ori aceeaşi greseală! Cred că modestia e mai importantă, că realismul e mai important”, a  spus Victor Ponta.

Deputatul Pro România de Caraş-Severin, Ion Spânu, a ţinut să adauge: „Mitingul de la Bucureşti a fost unul de bun simţ. Susţinătorii şi simpatizanţii noştri au venit fără să-i mobilizeze cineva, fără să-i „încarce“ în autobuzele din toată ţara, cu destinaţia Capitala. Ei au venit pentru că Pro România are în conducerea sa patru foşti premieri, foşti miniştri, politicieni recunoscuţi pentru profesionalismul lor, dar şi pentru că văd în această formaţiune o alternativă la actuala guvernare“.

Despre obiectivele Pro România, aşa cum au fost prezentate la întâlnirea cu candidaţii pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, secretarul general al formaţiunii condusă de Victor Ponta, deputatul Ion Mocioalcă a afirmat: „Pro România este singurul partid de la noi care are o echipă de profesionişti, care a guvernat şi poate guverna foarte bine acestă ţară, capabilă să readucă România pe drumul dezvoltării şi stabilităţii economico-sociale şi în rândul familiei europene căreia îi aparţinem de drept. Pro România va lupta pentru o justiţie corectă şi independentă, pusă în slujba cetăţenilor şi nu a celor puternici, o justiţie fără abuzuri şi greşeli, cu magistraţi ce se supun domniei legii“.