Doar câteva zile îi mai despart pe rockeri de festivalul Gugulan Open Air 2023

gugulan

În perioada 11-13 august, Caransebeş devine capitala rockului şi a metalului greu, festivalul Gugulan Open Air ajungând la cea de a IX-a ediţie. Nu le-a fost uşor organizatorilor în toţi aceşti ani, dar se pare că au reuşit să îşi formeze publicul, genul fiind unul mai aparte din punct de vedere muzical.

Aşa cum este de aşteptat, vor concerta nume sonore ale scenei Rock/Metal din ţară și din străinătate, iar publicul va avea parte de o mulţime de surprize. De la revederea cu Toni Dijmărescu, cunoscutul ghitarist reşiţean, noul membru al trupei Altar, concertul mult aşteptat al finlandezilor de la „Wolfheart“, până la show-ul legendarilor de la „Rage“.

Biletele se mai găsesc reduse la 50% pe iaBilet.ro., de luni preţul fiind cel întreg şi în magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX, pe terminalele Selfpay. Online, puteţi plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în ţară. Trebuie menţionat că cei mai mici din marea familie rock au întrarea gratuită până în 14 ani.

Aşadar, iubitorii genului sunt aşteptaţi în faţa secneide la Caransebeş unde vor concerta Rage, Wolfheart, Silenzer, Underwaves, RaBBIT, Jenner, Ribozom, Armada – Mex, Altar, Imud și Truda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + 17 =