Ediția 2023 a Cupei „1 Iunie“ a reunit la start 26 de șahiști

concur sah

Competiția tradițională adresată copiilor și juniorilor șahiști, desfășurată cu ocazia zilei de 1 Iunie, în sala de șah din incinta Polivalentei reșițene, a reunit la start 26 de jucători.

În prima secțiune, cea de juniori, Tamaș Christian Arrydan, Korcsek Alexandru David, Stîngu Alin, Văduva Ion-Valentin, Drăgoi Albert Marian și Guțu Cătălin Vlad Aurelian s-au întrecut în sistem turneu. La final s-a impus Korcsek Alexandru David, fiind urmat de Tamaș Christian Arrydan și Văduva Ion-Valentin.       Secțiunea juniorilor de la cursul de înițiere a dat câștig de cauză, absolut meritat și clar lui Borcheș Tudor MIhail, urmat deTuri Patrick Andreas  și Dragu Florin Cristian.

La junioare locul I Popovici Ana-Maria-Iulia urmată de Ciubotariu Riana-Maria-Eleny, iar la juniori – 12 ani s-a impus  Negură Mario, urmat de Franț Alin Nicolae și Băcanu Darius Gabriel.

De asemenea, l categoria juniori 10 ani, podiumul a fost ocupat de Velescu Robert Denis, Roșca Alexandru Tudor și Pup Alexandru, iar la copii – 8 ani s-a impus Drulă Victor urmat de Tismănari Cezar-George și Pup Paul. Mâine, 4 iunie va avea loc etapa a XXI-a la Top Blitz 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + 7 =