Caraș-Severinul a fost reprezentat cu succes la turneul internațional de șah „Arad Open 2021“

sah4

Județul Caraș-Severin a fost reprezentat în acest an la cea de a 14-a ediție a turneului internațional de șah „Arad Open 2021“ de patru sportivi, toți juniori. Potrivit Asociației Județene de Șah, cea mai buna evoluție a avut-o Tamaș Christian Arrydan care s-a clasat la final cu 13 poziții mai sus decât indicau calculele hârtiei.

O altă evoluție foarte bună a avut și Korcsek Alexandru David, care a concurat la Turneul B(ELO<2000) și turneul C(ELO<1600). Văduva Ion-Valentin s-a clasat pe locul 10, deși avea rangul de start 40, cu șase puncte din nouă și un câștig de 106 puncte ELO.

„Guțu Cătălin Vlad Aurelian a avut o evoluție ștearsă, dovedind încă o dată că nu te poți afirma în sport numai cu talentul. Forma bună aratata de juniorii cărășeni este dătătoare de speranțe pentru competițiile viitoare și pe echipe în care județul nostru va fi reprezentat la nivel național: Divizia A 14-25 octombrie 2021 si Divizia B, unde echipele Talbot Reșița și Muncitorul II Reșița sunt deja angrenate. Felicitări tinerilor sportivi și antrenorilor lor!“, a declarat Mihai Bolintiș, președintele Asociației Județene de Șah Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 3 =