Patru şahişti caransebeşeni la Cupa Rotary

sah

La sfârşitul săptămânii trecute, în Sala Polivalentă din Reșița s-a desfăşurat Cupa Rotary, concurs organizat de Asociația Județeană de Şah și de Rotary Club Reșița.

De la CSM Caransebeș, la competiţie au participat patru sportivi, Christian Arrydan Tamaș, Ana Emilia Cozma, Petru Acsania și Maria Georgiana Scurtu. În turneul principal, Christian Tamaș a condus până în ultima rundă, cu un joc excelent, dar o mică greșeală în ultima partidă l-a coborât cu câteva locuri în clasament, ieșind în final pe locul 4 la general și pe primul la categoria I și Candidaţi de Maestru. Pentru el, concursul a fost și o pregătire pentru Campionatul Național de Juniori care va începe în 11 aprilie, ne-au informat reprezentanţii clubului caransebeşean.

Ceilalți juniori de la CSM Caransebeș au participat la turneul secundar, unde Emilia Cozma, cu 4 puncte din 6 posibile, a ieșit pe locul II la fete și pe locul 6 la general din 20 de participanți. Petru Acsania s-a clasat pe locul 9 la general, Maria Scurtu pe locul 3 la junioare până în 12 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + 13 =