Campionat de fotbal dedicat tinerilor din zonele marginalizate ale Reșiței

fotbal

În cadrul proiectului „Locuim împreună în Reșița“, dezvoltat de municipiul Reșița în parteneriat cu Direcția de Asistență Socială, în perioada 6-8 iunie, începând cu ora 9.00, pe terenul de sport sintetic din incinta Colegiului Tehnic Reșița de pe Bd. A.I. Cuza nr. 39, se va desfășura un campionat de fotbal între copiii din zone urbane marginalizate și echipe din zone urbane funcționale. Competiția se va desfășura pe mai multe categorii de vârstă, cum ar fi Juniori A: 2010-2012, Juniori B: 2012-2014 și Juniori C: 2014-2016.

Obiectivul general al acestui proiect este îmbunătățirea condițiilor de locuire din spațiile locative publice și combaterea discriminării și a segregării ZUM ale Municipiului Reșița prin facilitare comunitară, asistență juridică pentru reglementarea actelor de identitate și activități sportive, acțiuni comunitare, culturale și îmbunătățirea practicii locale până în decembrie 2023, urmărindu-se integrarea comunităților din ZUM în comunitatea mai largă a orașului, reglementarea actelor de identitate pentru obținerea drepturilor de asistență socială și încadrarea în școală a copiilor.

Fiecare echipă va fi compusă din 11 jucători și 4 rezerve, înscriși cu toții pe un tabel nominal semnat de către antrenorul/reprezentantul echipei (profesor de sport/învățător). Asistența medicală va fi asigurată cu sprijinul Asociației Reșița Europeană care va pune la dispoziție o ambulanța dotată regulamentar, însoțită de medicul și asistentul școlar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 5 =