Deputata Valeria Schelean-Şomfelean, la ceasul bilanţului

Valeria Schelean Somfelean

În preajma încheierii mandatului parlamentar, Valeria Schelean-Şomfelean, deputată în Parlamentul României din partea PNL, face un bilanţ pentru cei opt ani de activitate parlamentară. Două mandate în care a făcut parte din mai multe comisii parlamentare şi a contribuit la realizarea unor legi importante pentru comunitate, în special pentru cea din judeţul Caraş-Severin.

„Au fost patru ani cu provocări intense, patru ani în care am luptat, folosind toate instrumentele constituționale aflate la îndemâna unui parlamentar, pentru a rezolva problemele reale ale comunității noastre. M-am asigurat că vocea județului nostru este auzită și respectată atât la nivel parlamentar, cât și guvernamental. Am inițiat, alături de colegii mei din PNL, proiecte legislative menite să îmbunătățească modalitatea în care societatea noastră funcționează, fie că vorbim de educație, de sănătate, de protejarea categoriilor vulnerabile, de justiție, de administrație sau infrastructură”, susţine Valeria Schelean.

De-a lungul activităţii parlamentare, deputata Schelean a făcut parte din Comisia juridică de disciplină şi imunităţi şi din Comisia specială privind legile judtiţiei, a semnat şi a votat 24 de moţiuni împotriva Guvernului PSD-ALDE, a avut 41 de propuneri legislative, din care 7 au fost promulgate legi, a susţinut 44 de întrebări şi interpelări în plenul Parlamentului. De asemenea, Valeria Schelean-Şomfelean a fost co-iniţiator al mai multor legi menite să apere drepturile copiilor, a contribuit la dublarea alocaţiei pentru copii în 2019, a contribuit la îmbunătăţirea codului legislativ privind combaterea violenţei domestice, iar în prima sesiune parlamentară a mandatului actual a avut calitatea de vicelider al grupului parlamentar al PNL.

„Am convingerea că proiectele mele vor fi susținute și în următorii patru ani prin vocea Partidului Național Liberal, iar munca începută de mine va fi continuată cu aceeași convingere în viitorul Parlament”, a mai spus Valeria Schelean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven + seven =