De la confruntarea din arenă, la bătălia politică. Dorinel Munteanu vrea să ducă fair-play-ul în Senat

Fostul mare jucător Dorinel Munteanu, recordmanul de selecţii în Naţionala de fotbal a României, e gata să-şi ducă bătăliile viitoare pe scena politică. Din acest an, bănăţeanul care şi-a câştigat locul în Generaţia de Aur a fotbalului românesc a dat sportul pe politică şi a intrat în PMP, considerând că acesta e partidul care îl reprezintă cel mai bine. Alegerile parlamentare din decembrie îl vor găsi pe fostul antrenor al echipei CSM Reşiţa în primele rânduri ale bătăliei electorale purtate la Cluj. Dorinel Munteanu deschide aici lista PMP pentru Senatul României. Neamţul spune că e pregătit să aducă spiritul de fair-play în arena politică.

“Când îți cântă imnul României doar o singură dată, inima în piept îți crește de 100 de ori. Mie viața mi-a oferit onoarea de a mi se cânta imnul de 134 de ori. Iar asta m-a învățat și m-a obișnuit să țin capul sus și la victorii, dar mai ales la înfrângeri.

De aceea o spun și afirm cu tărie că îmi place competiția, lupta dusă până dincolo de limite, și am convingerea că doar luptând poți câștiga.

M-am angajat în politică pentru că a venit vremea să aduc aici spiritul de fair-play, care m-a însoțit mereu în sport. Poate asta lipsește în politică și sunt convins că este ceea ce pot schimba eu în primul rând”, este mesajul transmis de Dorinel Munteanu alegătorilor clujeni.

Faptul că Dorinel Munteanu candidează la Cluj nu e o întâmplare. El şi-a început cariera de antrenor la CFR, formaţie pe care a dus-o în 2005 până în finala Cupei Intertoto. Apoi, a salvat de la retrogradare brand-ul Ardealului, U Cluj, unde a și rămas cu sufletul. PMP anunţă că Dorinel Munteanu lucrează deja la o serie de proiecte care vor ajuta la dezvoltarea sportului de masă, iar prezenţa sa în Parlamentul României ar fi cu siguranţă benefică pentru dezvoltarea mişcării sportive din România.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × two =