Curs de formare pentru bibliotecarii școlari și profesorii de română din Caraș-Severin

biblioteca

În perioada 28 – 29 aprilie 2023, Casa Corpului Didactic Caraș-Severin derulează cursul de formare Metode calitative de cercetare a publicului bibliotecii școlare focus-grup. Potrivit lui Ionuț Gârtoi, noul șef al Casei Corpului Didactic Caraș-Severin, acesta se adresează bibliotecarilor școlari și profesorilor de limba și literatura română care funcționează în unitățile de învățământ din județul Caraș-Severin, fiind gratuit cu o durată de 12 ore. 

„Cursul dezvoltă competențe în următoarele direcții: elaborarea de proiecte profesionale cu utilizarea unor principii şi metode cantitative, consacrate în domeniul socio-uman; folosirea limbajului de specialitate adecvat, în domeniul cercetării științifice; rezolvarea în mod realist, cu argumentare teoretică şi practică, a unor situaţii profesionale uzuale, în vederea soluţionării eficiente şi deontologice a acestora“, a mai precizat Gârtoi.

Cursul se derulează în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timișoara, formator fiind lector universitar dr. Maria Micle, cadru universitar în cadrul acestei instituții de învățământ. Înscrierile se fac până în data de 24 aprilie 2023, pe site-ul  Casei Corpului Didactic Caraș-Severin, la următorul link: METODE CALITATIVE DE CERCETARE A PUBLICULUI BIBLIOTECII ȘCOLARE: FOCUS-GRUPUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 1 =