Seminarul Didactica Internaţional a ajuns la final

didactica final

Ediția XXXII s-a încheiat cu activitatea desfășurată, în 10 iunie 2023, la Liceul Tehnologic „Iosif Coriolan Buracu” din Prigor, unde a fost dezbătută tema evaluării competențelor, pe prcursul a două secțiuni de lucru: Evaluarea personalului didactic.Autoevaluarea și Evaluarea elevilor cu CES ale Simpozionului Cum și ce evaluăm?

„Seminarul Didactica Internaţional oferă şansa unei mai bune pregătiri a personalului didactic. Schimburile de idei, de bune practice, temele și domeniile diverse, care variază de la un an la altul, oferă o largă perspectivă celor implicați, o oportunitate de analiză a propriei activități și de reevaluare a acesteia, dacă acest lucru se impune. Prin această manifestare de amploare, Casa Corpului Didactic Caraș-Severin readuce în prim-plan rolul primordial al activității sale, și anume formarea cadrelor didactice, contribuind, astfel, la creșterea nivelului calitativ al desfășurării acestuia în Caraș-Severin“, a declarat Ionuț Gârtoi, șeful Casei Corpului Didactic Caraș-Severin.

Anul acesta, au răspuns invitației: Lucian Miclău  – Inspector Școlar General, Simona Miclău – Primar al comunei Prigor, inspectori școlari, directori ai unităților de învățământ din Valea Almăjului, precum și cadre didactice din județul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 20 =