Cosmin Librimir: „Voi pune accent pe colaborare și comunicare între mine și personalul medical sau serviciile din cadrul spitalului“

librimir2

Cosmin Librimir, care este noul manager al Spitalului Județean Reșița, a declarat recent că va încerca să îndrepte lucrurile în instituția pe care în perioada următoare o va conduce și că, de la preluarea mandatului, după ce Alina Stancovici a fost revocată din funcție, a găsit înțelegere la instituțiile județene.

„Am avut frământări la această propunere, dar sprijinul moral al soției mele și al multor colegi și cunoscuți m-au făcut să accept. Nu voi spune ce a făcut sau nu a făcut conducerea anterioară, nefiind în măsură să judec pe nimeni. Odată cu această funcție, am intrat și aici cu jurământul lui Hipocrat deasupra capului, acum fiind răspunzător nu doar pentru pacientul pe care îl tratez, fiind răspunzător pentru toți! Poate nu mă vedeți îmbrăcat la patru ace, dar port pe mine haina nobilă a moralității, înainte de a fi medic sau manager sunt un om la fel ca și voi! De la început am primit susținere morală din partea colegilor și al multor oameni, unii pe care nici nu îi cunosc, probabil mi-au fost pacienți“, a declarat Librimir.

Noul manager spune că v-a pune accent pe colaborare și comunicare între mine și personalul medical sau serviciile din cadrul spitalului. „Mă consult cu multă lume, nimeni nu s-a născut învățat, tocmai de aceea consider că buna colaborare nu poate fi decât benefică. Chiar sunt deschis la ajutor, opinii sau sfaturi din partea dumneavoastră, oricine ați fi, pe care cu siguranță le voi analiza și voi ține cont, lucru care este posibil să îl regăsiți la un moment dat în deciziile mele ca manager“, a mai ținut să precizeze Cosmin Librimir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =