Alina Stancovici: „Spitalul Județean de Urgență din Reșița NU rămâne fără gaz metan!“

Alina Stancovici 5

Managerul Spitalului Reșițean de Urgență, Alina Stancovici, a ținut să precizeze astăzi că „Spitalul Județean de Urgență din Reșița NU rămâne fără gaz metan! Are un nou furnizor, ARE GAZ!“.

Stancovici a dorit să răspundă celor care fac, în ultima perioadă, speculații și a explicat faptul că unitatea spitalicească a încheiat un contract nou cu un alt furnizor de gaze naturale. Managerul spune că s-a negociat zile întregi cu fostul furnizor, dar condițiile în care putea continua contractul au fost imposibil de respectat pentru cei de la Spitalul Județean.

„Am apelat la un alt furnizor și NU RĂMÂNEM FĂRĂ GAZ! Indiferent de pokerul la care e supusă societatea azi, sănătatea noastră, a tuturor nu este cartea de joc, murdară și slinoasă, a celor care își scuipă în palme în acest joc, pe sub falsele manșete cu butoni! Mănușile albe se poartă pe mâinile curate, iar atâta vreme cât asupra unui spital planează o nenorocire nu e timp nici de făcut ori de recuperat bani, nici de făcut imagine ori alte jocuri !… Iar dacă pe cineva deranjează rândurile de mai sus, nu e nicio pagubă! Postul meu e vremelnic, important e să știu că am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință în încercarea în care, un manager de spital din România frumoasă, trebuie să facă din gaura de la covrigul mucegăit o gogoașă mare și pufoasă! Astept primul politician, nu contează dacă e de la putere ori din opoziție, care dorește o „pilă” la spital ori tratament preferențial pentru sine, rude ori prieteni, astfel încat să îl ținem și noi la ușă, cu sufletul în gât, să il trimitem să cumpere medicamente, să îl hrănim cu mâncarea din spital și, dacă se poate, să îl ținem chiar în frig și să îi arătăm și noi cu degetul așa cum mulți dintre ei o fac cu managerii, cu personalul medical, în general, cu noi, muritorii de rând rămăși în voia lui Dumnezeu! Haideți, domnilor, curaj! E frumos azi, în spitale, să fii pacient ori cadru medical! Ambele categorii sunt din eterna și fascinanta Românie, pe care o jucăm zi de zi la ruletă!“, a adăugat Alina Stancovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 13 =