Lucrările de renovare a Staționarului III din cadrul Spitalului Județean din Reșița continuă

adopta un salon

În ciuda faptului că organizatorii campaniei „Adoptă un Salon” au anunțat că data finalizării lucrărilor de renovare a Staționarului III ar fi 7 iunie, voluntarii au început munca și la etajul întâi al instituției spitalicești din Reșița. Astăzi, elevii Liceului Baptist din municipiu s-au alăturat inițiativei doctorului Emil Bunda, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență, și a Lilianei Gherle, președintele Asociației Cultură și Fapte Bune din Reșița.

De-a lungul acestor zile, la Staționarul III s-au implicat voluntar mai mulți membri ai unităților de jandarmi, pompieri, poliție rutieră, dar și personal medical – asistente, medici, precum și dascăli din școlile reșițene. Tot mai mulți primari din județul Caraș-Severin donează bani, mână de lucru și materiale de construcție spațiului medical.

„Nu ne putem opri din lucru pentru că nu vrem să facem lucru de mântuială, să acoperim doar problemele. Avem nevoie de meseriași în construcții, de bani pentru a achiziționa covorul antibacterian, care costă peste 200.000 de lei. Oamenii au înțeles necesitatea acestor lucrări, au înțeles că sănătatea și calitatea ei trebuie să fie mai presus de orice”, a declarat, pentru ARGUMENT, Lili Gherle, președintele Asociației Cultură și Fapte Bune. „Fiecare este rugat să ajute, cum poate, avem nevoie de voluntari, materiale și bani. Donații se pot face în contul: Asociația Culturală și Fapte Bune, Banca Transilvania, RO27BTRLRONCRT0534555501. Din puțin se face mult, este urgent și vital pentru sănătate noastră a tuturor!”.

1 thought on “Lucrările de renovare a Staționarului III din cadrul Spitalului Județean din Reșița continuă

  1. Buna ziua, fac apel la toti asa-zisii oameni politici din judet la liderii din primarie si din Consiliul judetean sa faca donatii consistente. Mai ales social democratii si pmpistii vestiti ai judetului. Sa ne trimiteti si valoarea donatiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − one =