Scurgere de oxigen la Spitalul de Urgență din Caransebeș

tuburi de oxigen medical

Astăzi, în jurul orei 14:35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin a fost alertat printr-un apel la 112 cu privire la producerea unui incident, în urma căruia au avut loc scurgeri de oxigen într-un salon dedicat pacienților bolnavi de Covid-19 din cadrul Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș.

Din fericire, incidentul a fost unul minor, fiind necesare măsuri de îndepărtare a unor tuburi de oxigen, respectiv de aerisire a salonului cu pricina. În salon se aflau doi pacienți. Aceștia au fost mutați, în siguranță, în mod preventiv, în alte spatii. Măsurătorile efectuate de către echipajele de pompieri prezente la fața locului au indicat valori ale oxigenului situate sub limita maximă admisă.

Din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au fost alocate, pentru acest incident, două autospeciale pentru stins incendii și o ambulanță SMURD. De asemenea, în sprijinul personalului medical din cadrul spitalului a fost trimis și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten − 7 =