Secția de Hematologie a spitalului reșițean a fost reabilitată cu implicarea comunităților din Reșița și Timișoara

paturi spital

Cu ajutorul comunităților din Reșița și din Timișoara, dar și al unor donații din partea mai multor firme, Compartimentul de Hematologie al Spitalului Județean de Urgență Reșița a fost reabilitat.

Astfel, Compartimentul de Hematologie, cu cele două saloane, un cabinet asistente, hol și cele două băi, are acum geamuri și uși termopan, calorifere noi, sistem electric nou pe pat-cablu, corpuri de iluminat noi, aparate de aer condiționat. De asemenea, reabilitarea a constat și în achiziționarea de aparate electrice și electrocasnice și de mobilier.

Medicul Raluca Cornean a declarat: „A fost greu dar nu imposibil și încurajez cu drag toți colegii mei din sistemul medical din toată România să aibă încredere că pot, la randul lor, cu multă implicare, să ducă la bun sfârșit reabilitarea secției unde activează. Mulțumesc TMK Reșița, Comunității Baptiste din Reșița, te-muti.ro, Option Instal, Volotrans Spedition, Florin și Dima (se stiu ei), Adrian Stoicu, dna Anca, Termoconstruct Reșița, dnul Mladen, Project1, BT Team Carpet, Primăriei Reșița. Mulțumesc conducerii Spitalului Județean de Urgență Reșița pentru implicare și susținere, întregii echipe a Compartimentului de Hematologie care a lucrat necontenit, pacienților care au ales să ne ajute, comunității din Reșița și Timișoara care la randul lor s-au implicat! Vă mulțumesc din suflet tuturor și sper ca ajutorul acordat să vi se întoarcă înzecit!“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × five =