Curtea de Apel Timișoara i-a dat dreptate Alinei Stancovici, managerul Spitalului Județean Reșița

justitie

Ieri, Curtea de Apel Timișoara a respins recursul formulat de Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin în dosarul în care managerul Spitalului Județean Reșița, Alina Stancovici a contestat revocarea din funcție.

„Respinge recursul formulat de recurenţii pârâţi Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Judeţul Caras-Severin şi Consiliul Judeţean Caraş-Severin, în contradictoriu cu intimata reclamantă Stancovici Simona-Alina-Zora, împotriva Sentinţei civile nr. 404/14.09.2022, pronunţată de Tribunalului Caraş-Severin, în dosarul nr. 1832/115/2022. Obligă recurenţii-pârâţi la plata sumei de 2000 lei către intimata-reclamantă, cu titlul de cheltuieli de judecată în recurs. Definitivă. Pronunţată azi, 02.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei“, se arată în soluția pe scurt a Curții de Apel Timișoara.

La aflarea veștii, Alina Stancovici a declarat: „Doi ani, două suspendări și o demitere, fiecare câștigate cu victorie în instanță!… Astăzi, Curtea de Apel Timișoara a făcut din nou dreptate, respingând recursul formulat de Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin împotriva Hotărârii Tribunalului Caras-Severin nr. 404/14.09.2022 privind suspendarea executării Dispoziției nr. 310/20.07.2022 de revocare din funcția de manager al SJUR , după ce în cursul ultimilor cinci săptămâni Înalta Curte de Casație și Justiție a anulat cele doua ordine de suspendare emise în perioada stării de urgență și a stării de alertă. Dreptatea este principala condiție a civilizației față de tine și de semenii tăi, restul ține de cei șapte ani de-acasă, de o școală făcută temeinic ori la vremea ei, altfel e doar grohotiș…“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + ten =