Proiectele care vizau Spitalul Judeţean cărășean au fost retrase de pe ordinea de zi a Consiliului Judeţean

Dunca la CJ

Romeo Dunca, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, nu renunţă la ideea de a nu mai investi în cele trei staţionare ale Spitalului Judeţean Reşiţa. Așadar, Dunca a retras de pe ordinea de zi proiectele privind încetarea contractelor de finanțare semnate pe vremea fostului președinte al Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, cele trei proiecte urmând a fi repuse pe ordinea de zi a următoarei şedinţe.

„Le-am retras pentru că trebuie să explicăm mai bine ce dorim. Este o decizie importantă și trebuie să o argumentăm foarte bine, mai ales că am identificat şi o variantă prin care, deși proiectele nu se realizează, putem să facem ceva în schimb. Dorim să identificăm o sumă, să facem niște reparații minime necesare celor trei staționare în așa fel încât să putem să le folosim până la momentul realizării spitalului județean, în care ne punem mari speranțe și care va rezolva într-adevăr situația sanitară a județului. Renunțăm, doar că ne pregătim jocul de gleznă mai bine”, a precizat la finalul ședinței Romeo Dunca.

În cadrul conferinţei de presă, preşedintele Consiliului Județean a vorbit şi despre o nouă evaluare a situaţiei activităţii de la Spitalul Judeţean din Reșița. „Vor fi schimbări la compartimentele de Achiziţii şi Economic, avem nişte recomandări în sensul ăsta“, a precizat Romeo Dunca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × 4 =