Administrația Bazinală de Apă Banat lansează concursul „Descoperă Dunărea”

elevi

În această perioadă, Administrația Bazinală de Apă Banat (ABA Banat) derulează proiectul de responsabilizare socială “Descoperă Dunărea”, coordonat de Administrația Națională „Apele Române”.

Scopul este acela de a stimula copiii și adulții să petreacă cât mai mult timp în natură, lângă un curs de apă, lac sau la malul mării, creând opere inedite, care ulterior vor fi premiate.

În cadrul proiectului are loc şi un concurs online ce se adresează tuturor copiilor de vârstă școlară din România dornici de aventură în natură. Cei mici vor realiza proiecte din materiale reciclabile găsite în natură, apoi vor fotografia lucrarea şi o vor trimite pe adresa de email descoperadunarea@gmail.com, menționând numele autorului, vârsta și localitatea de reședință.

Imaginile vor fi postate pe pagina de facebook „Descoperă Dunărea” https://www.facebook.com/Descoper%C4%83-Dun%C4%83rea-100318565083845, și vor aștepta aprecierile vizitatorilor. Primele cincizeci de imagini aflate în top-ul aprecierilor vor fi răsplătite cu ghiozdane complet utilate.

Termenul limită este 11 septembrie, dar cu cât veți trimite mai repede lucrările, cu atât vă vor crește șansele de a strânge mai multe aprecieri.
Așa cum Dunărea adună 120 de cursuri de apă, la fel și proiectul “Descoperă Dunărea” își propune să adune ideile și inițiativele tinerilor din toată țara.

“Descoperă Dunărea” este un proiect inspirat de evenimentul ”Danube Art Master” inițiat de către Comisia Internațională pentru Protecția Fluviului Dunărea. Evenimentul, aflat la a opta ediție, este organizat la nivelul celor zece țări dunărene și anume: Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croația, Serbia, România, Bulgaria, Republica Moldova și Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − 1 =