Mai sunt doar două zile până la cel mai important eveniment cultural: Gărâna Jazz Festival 2020

105962099 1183604421976240 934519649727959882 n

Gărâna Jazz Festival 2020 se pregătește să dea startul celei de-a XXIV-a ediții, joi 6 august, începând cu ora 18.00. O ediție neobișnuită, pe de o parte datorită condițiilor de desfășurare restrictive și numărului limitat de spectatori, pe de altă parte pentru că mulți muzicieni vor cânta după o pauză de câteva luni bune.

Scena din Poiana Lupului va găzdui muzicieni din Germania, Polonia, Austria, Marea Britanie, Cehia, Norvegia, Israel, Serbia, România, muzicieni reprezentativi ai jazzului european și mondial. Iubitorii de jazz rămași acasă pot urmării transmisiunea live, pe pagina Facebook a festivalului.

Programul festivalului:
Joi, 6 august 2020, ora 18.00
Balkanamera JazzQ (România)
Kasia Pietrzko Trio (Polonia)
Fish in Oil (Serbia)

Vineri, 7 august 2020, ora 18.00
Emy Drăgoi Group (România)
David Helbock Trio (Austria)
Naked (Serbia)

Sâmbătă, 8 august 2020, ora 18.00
Marius Pop Band (România)
Edgar Knecht meets Frederik Köster (Germania)

Duminică, 9 august 2020, ora 18.00
VanDerCris (România)
Per ,,Viking” Mathisen Trio (Norvegia, Israel, Cehia)
Shri (India/UK, UK, Israel, Serbia)

Accesul la festival
Începând de joi, în fiecare zi, de la ora 10.00, la intrarea în incinta festivalului (Poiana Lupului) spectatorii pot prezenta biletele pentru a fi scanate și a ridica brățările de acces. Pentru a evita aglomerația la intrare, rugăm publicul să facă acest lucru cât mai devreme posibil. Deoarece evenimentul este SOLD OUT, nu vor exista bilete de vânzare la casierie. Joi, vineri, sâmbătă și duminică concertele se desfășoară între 18.00 – 22.00/23.00. Accesul publicului la festival va fi permis începând cu ora 17.00. 

Condiții de participare
Anul acesta, pentru a preveni infecția cu virusul SARS-CoV-2, condițiile de participare a publicului la festival trebuie să urmeze restricțiile impuse de legislația în vigoare. Ne vom asigura ca toate măsurile stabilite de autorități să fie respectate întocmai, pentru a asigura protecția sanitară și confortul fiecărui participant. 

Astfel, vă informăm că la intrare se va efectua un triaj observațional. Se va verifica temperatura fiecărui spectator. Persoanele a cărora temperatură va depăși 37,3 grade Celsius sau care vor refuza măsurarea acesteia nu vor avea permisiunea de a intra la festival. Nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome vizibile de infecții respiratorii.

Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata festivalului. Tot obligatorie este și respectarea distanței de 2 m între spectatori. Menținerea distanței de 2 m între persoane nu se aplică pentru membrii aceleiași familii și/sau grupuri de până la 3 persoane. Vă rugăm să respectați indicațiile de ocupare a butucilor. Este interzisă schimbarea amplasamentului băncilor sau a meselor.

Vă recomandăm să vă dezinfectați mâinile la intrarea și la ieșirea din incinta festivalului. În caz de condiții meteorologice mai puțin prielnice (ploaie, temperaturi scăzute), nu uitați să luați cu voi pelerină de ploaie, haine groase sau/și pătură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × four =