Uriah Heep a confirmat prezenţa pe scena de la „Custom Reşiţa”

1200px Uriah heep 2011

În această dimineaţa, primarul Ioan Popa a fost prezent la matinalul „Neatza cu Răzvan şi Dani”, unde a declarat în premieră faptul că alături de legendarii Doro Pesch şi U.D.O, cei de la Uriah Heep au semnat contractul cu organizatorii festivalului de la Reşiţa „Custom Reşiţa”. Dani şi Răzvan sunt ambasadorii acestui evenimement care va avea loc în Poiana Golului, în perioada 5-7 iulie.

„Suntem în plin proces de promovare a evenimentului de la Reşiţa. Vom avea trupe foarte interesante din afară şi, bineînţeles, din România. Am anunţat deja o bună parte a trupelor, anunţ astăzi în premieră că am semnat şi cu cei de la Uriah Heep, alături de The Rasmus, Udo, Doro, pentru cei care cunosc genul de muzică rock e foarte simplu, îi ştiu”, a spus Popa. Primarul a mai precizat că în fiecare seară a festivalului vor urca pe scenă câte şaşe trupe, iar pe timpul zilei vor fi organizate tot felul de ateliere de tatuaje, customizare motociclete şi multe alte surprize.

Pe lângă cele trei trupe legendare, pe scenă vor urca cei de la The Rasmus, Masive Wagons, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Alex Calancea şi Altenosfera, abonamentele putând fi achiziţionate de pe iabilet.ro cu suma de 250 de lei.