Trust MC Reşiţa West pune la bătaie o motocicletă pentru tombola Custom 2023

motocicleta

Pasionații de motoare și muzică rock sunt așteptați în perioada 13-15 iulie la Reșița, pe Dealul Golului – La Stemă, la o nouă ediție a Festivalului Custom – Custom Reșița feat. West Romanian Bike Week 2023. Evenimentul, organizat în parteneriat de Primăria Reșița, SC Pieţe SRL și Asociația Motor Club Trust România, Filiala Reșița (MC Trust), vine cu o surpriză, mai exact cu o motocicletă custom pentru unul dintre participanţi.

Motocicleta este expusă în Centrul Civic, lângă punctul de vânzare de bilete pentru festival. În cadrul evenimentului va fi organizată o tombolă, iar fericitul câştigător poate pleca acasă cu această „bijuterie“. Seria câștigătoare va fi postată pe facebook și instagram „Custom Reșița Festival” și „TRUST MC Resita West”. Câștigătorul va fi contactat pentru a-și ridica premiul în perioada 16-24 iulie.

La tombolă participă toate seriile de abonamente și bilete puse în vânzare online pe platforma iabilet.ro și fizic, la punctul de vânzare de bilete din Centrul Civic al Reșiței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =